Terc – költségvetés készítő szoftver

Default

Terc – költségvetés készítő szoftver

Mi is az a Terc-költségvetés készítő szoftver?

 A Terc költségvetés készítő szoftver egy online költségvetést nyomon követő tér, olyasmi, mint az általunk jól ismert, az adatok tárolására alkalmas  drive, mely a felhőben tárolja és kezeli azokat az adatokat melyeket a felhasználó feltölt az adott rendszerbe. Kiváltképpen hasznos ez a szolgáltatás az építő ipari költségvetés nyomon követésére. A szolgáltatás legnagyobb előnye pedig az, hogy bármikor bármilyen internet kapcsolattal rendelkező gépről elérhető a saját személyre szabott online költségvetés készítő szoftvere. Melyet maximálisan a saját igényeire tud szabni, hiszen több előfizetést igénylő csomag áll a rendelkezésére a professzionális működés érdekében.

 Milyen előnyei vannak a Terc- költségvetés készítő szoftvernek?

 Mint már a fentiekben is említettem elsősorban a legnagyobb előnye a szolgáltatásnak az, hogy szinte bárhol és bármikor elérhető regisztráció után. Ezek után előfizetési csomagunktól függően igényünk szerint alakíthatjuk a szoftvert. Továbbá ugyancsak előny az is, hogy az előfizetés intervallumát is mi határozzuk meg függően attól, hogy mennyi időre vennénk igénybe a szolgáltatást, elő lehet fizetni 1-2 hónapra de akár egy évre is. Illetve az alap szintű, kissé lebutított használata továbbra is ingyenes, ez leginkább akkor célszerű ha csupán költség vetés kiírásra használjuk a programot.

A Terc – költségvetés készítő szoftver legfontosabb tulajdonságai

  Ami szerintem az egyik leghasznosabb tulajdonsága a szoftvernek, hogy képes a felhő alapú tárolásra, így bármilyen online kapcsolattal rendelkező eszközén azonnal igénybe veheti a szolgáltatást. Továbbá hasznosnak bizonyulnak a rugalmas előfizetési lehetőségek is, melyeket a heti igénybe vételtől az éves skáláig terjedően választhat ki, mindez bankkártyás fizetés formájában is. Ezentúl lehetőség van teljes értékű költségvetést készítésre, illetve azok exportálásra PDF vagy akár XLS formátumban is. A szoftver lehetőséget nyújt a rendszeren belüli küldés fogadás problémájára. Folyamatosan fejlesztett rendszerrel találkozhatunk illetve teljes körű program támogatással.

Milyen előfizetésekre van lehetőség a Terc- költségvetés készítő szoftveren belül?

  Amennyiben a szoftveren belüli vásárlásokról beszélünk 3 különböző típusú előfizetését van lehetőségünk. A legmagasabb VIP változatról, mely a Gold névre hallgat, továbbá a kevésbé extrás ám rendkívül profi változatáról, mely a Silver végül pedig a Bronz csomagot is igénybe lehet venni.

A rendszereknek az esszenciáját az építőipari normagyűjtemények adják, melyek minden programban azonos tétel darab számban, azonos időközönként jelennek meg. Érdekességképpen, tudomásom szerit a Terc az egyetlen építőipari költségvetést készítő program, mely teljes mértékben a megrendelő adataira alapozza a szoftvert és egyúttal tartalmazza a tételek erőforrásait illetve normaértékeit így a program végzi el a kalkulációs munkát. Így a tervezési szinttől egészen az utókalkulációig képes segíteni a folyamatot, de erről bővebben a Terc.hu oldalon tájékozódhat.

Úgy gondolom nagyon röviden érdemes lenne ismertetni az előfizetési csomagok kompetenciáit.

  • Gold csomag

    teljes terjedelmében tartalmazza a tételek erőforrásait illetve normaértékeit, mindez teljesen személyre szabottan végzi el a kalkulációs munkát

    – a tervezési szinttől az utókalkulációig szinte minden folyamatban a segítségünkre lehet
  • Silver csomag

        – A Bronz egységárgyűjtemény adattárát és a Gold tudását ötvözi

        – időkorlát nélküli program, mely szükség szerint frissíthető

       – illetve az adott ár tartalmazza a fél év múlva bekövetkezendő frissítést is

  • Bronz time

– ugyanaz a csomag, mint az ingyenes változata csak kötelező jellegűek a félévenkénti frissítések is

 – hiszen ez időkorlátos program – 9 hónap után letilthatja az adattár használatát

– leginkább költségvetés kiírásra illetve ajánlat készítésre alkalmas.

Az előfizetések ára éves szinten a 85 ezertől a 375 ezerig terjed, mely véleményem szerint abszolút kifizetődő hosszú távon, hiszen nagy mennyiségű terhet vesz le a az ember válláról.

Kinek éri meg befektetni a Terc- költségvetés készítő szoftver használatába?

Véleményem szerint annak mindenképpen megéri, aki precíz módon kívánja követni a munkafolyamatát. Hiszen, mint említettem tényleg hatalmas segítséget tud jelenteni egy ilyen program használata, főleg abban az esetben, ha idő hiányában nem tudunk annyi energiát fektetni ebbe a folyamatba. Miután  a Terc- költség térítési szoftver  kiváltképpen az Építőipari vállalkozók profiljára van tervezve, nyilván számukra a legideálisabb a használata, de úgy gondolom minden magán vállalkozó számára  rendkívül nagy segítséget tud nyújtani a szoftver használata. Véleményem szerint, miután van lehetőség a heti előfizetésre is egy próbát mindenképpen megér a Terc- költségvetés készítő szoftver kipróbálása.

Back To Top