Melyik a legjobb munkásszálló Veszprém területén? 

munkásszálló-Veszprém_pic3
Default

Melyik a legjobb munkásszálló Veszprém területén? 

Munkásszálló Veszprémben olcsón?

Hogyha az ember megfelelő munkásszállót szeretne találni, érdemes egy olyan céghez fordulnia, mint a munkásszállók.hu. Ezek az oldalak összegyűjtik a megbízható, igényes szálláslehetőségeket, amelyeknél nem kell attól tartanunk, hogy nem azt fogjuk kapni a pénzünkért, amit várnánk. A munkásszálló Veszprém területén egy elterjedt szállásforma, de azért a lehetőségek is szűkösebbek mint a főváros területén. Ennek ellenére nem kell aggódnunk, meg lehet találni a legjobb, legkényelmesebb és leginkább igényes szálláshelyet könnyedén. 

Milyen egy munkásszálló Veszprémben?

A munkásszállók.hu egyetlen lehetőséget ad ki a veszprémi munkásszállásokra keresve. Ez nem azt jelenti, hogy nincs választék, hanem azt, hogy valószínűleg ez a legjobb lehetőség. Ezek a munkásszállók ugyanis merik vállalni az ellenőrzést a minőséget illetően. Ha pedig már egyetlen találat is tökéletes szálláshelyet biztosít, minek is kéne több közül válogatnunk? Az oldal tehát csakis az olyan lehetőségeket mutatja, amelyek átmentek egy minőségi és egészségügyi, stb. ellenőrzésen, és azon meg is feleltek, így kerülhettek be az oldal adatbázisába. 

munkásszálló-Veszprém_pic2

A munkásszálló Veszprémben ennek ellenére nagyon kényelmes, a lehető legjobb ár-érték arányban. A fővárossal összehasonlítva, nem egyszer fordul elő, hogy akár 8-10 fős szobákban kell megszállnia az embernek akár 4 ezer forint felett is. Nem ez a helyzet azonban vidéken. Itt a szobák ára 2800 forinttól kezdődik, és persze annak függvényében változik, hogy hány ágyas szobát szeretnénk foglalni. A nagy előnye ennek a szálláshelynek, hogy ezért az árért már 2-3 ágyas szobákat kapunk, tehát maximum két más személlyel kell megosztoznunk a szálláson ezért az árért. Tehát az ár-érték aránya sokkal magasabb ebből a szempontból egy veszprémi munkásszállónak, mint egy budapestinek. A mindenkori pontos árakat itt lehet megtekinteni: https://munkasszallok.hu/varos/veszprem/

A munkásszálló Veszprémben: mire számítsunk

Azonban az ágyak száma és a foglalási díj nem minden, még számos dologra oda kell figyelnie az embernek. Ezek közé tartoznak olyan dolgok is, amire a szállás maga nem tartozik felelősséggel. Mint hogy milyen messze található a hely a munkahelyünktől, hogy milyen a városi közlekedés, mennyire lehet megoldani a bejutást. Problémás lehet az is, hogy az ember hol vásároljon be, de szerencsére a munkásszállások köré hajlamosak települni kisboltok, dohányboltok és hasonló üzletek. Így nagyon nem kell emiatt sem aggódnia az embernek. 

De nézzük meg, mint kínál maga a munkásszálló Veszprémben. A két-három ágyas szobákban található tévé, tehát a lehetőség megvan a szórakozásra, de ugyanezt lehetővé teszi az ingyenes Wi-Fi is, így mindenki a saját telefonján találhatja meg a kikapcsolódás lehetőségét. Található még a szobákban asztal és szék. Az ágyak természetesen be vannak húzva, úgyhogy nem lesz gond az ágyhuzatra vagy a párnahuzatra. 

A munkásszállón közös konyha található, ahol lehet főzni, tárolni élelmiszereket. Természetesen van hűtőszekrény, mikrosütő, gáztűzhely is. Még a ruhák tisztítására is van lehetőségünk az épületben, amit automata mosógépek biztosítanak. És persze található parkolási lehetőség is, hogyha valaki saját autóval érkezne a városba. 

Megéri a munkásszálló Veszprém területén?

Összességében azt mondanám, hogy nagyon is. Sok olyan munkásszállóról hallani, ahol nem voltak megfelelőek a körülmények. A sok emberes szállások eleve rontanak a szállás minőségén. Úgy még jobban oszlik a fürdőszoba használata, a konyhában nehezebben lehet elférni és időt találni a főzésre. A munkásszállások legnagyobb problémája talán a zaj, amivel a többi ember jár. Még ha nem is hangos emberek, bár erre semmilyen garancia nincs, akkor is zajjal jár a készülődés, a kipakolás, az összepakolás. Ez sokakat idegesít. A munkásszálló Veszprémben ezért is nagyon jó döntés, hiszen két-három ember egy szobában már egy kényelmes mennyiségnek mondható, aki ennél többre vágyik, annak már érdemesebb hotelszobát foglalnia. 

munkásszálló-Veszprém_pic1

 Összességében nem sokban különbözik egy munkásszálló Veszprémben a hotelszobáktól. Az egyetlen tényleg az, hogy itt akár idegenekkel is megszállhatunk, de hogyha az ember ismerősökkel keres munkát, akkor még jobban járhat. Összességében azonban egy hotel sem kínál sok esetben többet, a vendégházak pedig egyenesen ugyanennyi kényelmi funkciót kínálnak, mint egy munkásszállás. Szerintem ezért is jó döntés ez utóbbit választani. A többi szállásforma árai legalább a duplájáról kezdődnek, így anyagilag igen megfontolt döntésnek gondolom a munkásszálló választását a többi lehetőség közül. Az ember sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodhat egy ilyen helyen, új városokat ismerhet meg és kisebb projektszerű munkákba is belevághat. A munkásszálló Veszprémben olyan kedvezményes áron elérhető, hogy a munkából befolyt nyereségnek csak töredékét kell rászámolni ennek a költségeire. A munkásszálló Veszprémben és gyakorlatilag az ország egész területén tehát igen ajánlott, hogyha az ember nem a szállás miatt szeretne utazni, hanem valamilyen fontosabb ügyben, így a szállásforma, éttermi reggeli, és hasonló élmények így nem számítanak. 

Back To Top