A rendszeres autószerviz fontossága

Default

A rendszeres autószerviz fontossága

Az autószerviz vészhelyzeti megoldása

Egy héttel ezelőtt éppen Ajkára indultam a párom szüleihez. Egészen kora reggel volt, amikor neki indultam az autópálya forgatagának. De már ekkor éreztem, hogy nem igazán indul jól a nap, utálom a reggeleket, utálom az autópályákat és még csak nem is vittem el ez az éves rutin ellenőrzésre a kocsit. A napokban éreztem, hogy muszáj, lenne elvinni a kis járművet egy autószerviz üzembe, mert mintha nem lenne az igazi. Persze konkrétan nem tudtam megmagyarázni az okát annak miért vagyok ideges, hiszen látszólag ugyanúgy működött a kocsim, mint máskor. Mégis gyomorgörcsöm volt, ahogyan ráléptem a gázpedálra. Mintha nem lenne valami rendben. Szimpla intuíció. Bármennyire is uralta az idegállapotomat a vészjósló érzés, neki vágtam az autópályának, abban a hitben, hogy egészen biztos csak kicsit megőrültem, fáradt vagyok és hallucinálok, hogy nem az igazi az autóm.

Tehát neki vágtam a végtelen autópályának. Úgy egy óra elteltével éreztem, hogy most tényleg nem hallucinálok, valami egészen biztosan nincsen rendben az autóval. Próbáltam nézegetni, hogy mi lehet vele, de miután abszolúte nem értek az autókhoz nem tudtam rájönni arra, hogy mi lehet a probléma. Már szinte mindent bevetettem. De még mindig nem tudtam rájönni arra, hogy hol és mi lehet a baj. Majd hirtelen éreztem, hogy ha most nem húzódok le nagyon nagy baj lesz, úgyhogy gyorsan lehúzódtam a pihenő sávba, még éppen időben, ugyanis lefulladt a kocsim. A totális pánik következtében, ami eluralkodott rajtam, az azon való gondolkodás közben, hogy akár nagyon nagy baj is történhetett volna, hirtelen azt sem tudtam mit csináljak. Az első értelmes gondolat, ami eszembe jutott, hogy felhívjam az autószervizemet, hogy mit csináljak.

A legmegbízhatóbb autószerviz

Amint a félelemtől még szinte remegő hangon felhívtam a szervizem és elmondtam mi történt, azonnal a segítségemre siettek. Először is küldtek egy autómentő kocsit a helyszínre és visszaszállítottak a kocsimat és engem is az autószervizbe. Ahol már felkészülten vártak minket. Azonnali bevizsgálásba kezdett az egyik szakember és megállapította, hogy sérült az autó motora és az lehetett a probléma, viszont ezt helyre állítani nem egy-két perc lesz, hanem körülbelül 1 hét múlva tudják visszaszolgáltatni a kis járművem. Természetesen számomra ez igen nagy trauma volt, ugyanis pár nap múlva Bécsbe lett volna egy konferenciám, ahova mindenképpen kocsival akartam kimenni. Így elmondtam a fiatalembernek, hogy tényleg létszükséglet lenne, ha 3 napon belül visszaszolgáltatnák az autómat. Ami számomra a legmegdöbbentőbb volt, hogy a srác nagyon kedvesen elmagyarázta, hogy rengeteg megbízójuk van, azért nem tudnak ennyire gyorsan haladni, viszont tud egy olyan autószervizt, amely arra van specializálva, hogy rendkívül rövid időn belül szervizeljék meg az autókat. Csupán időpontot kell hozzájuk kérni. Így megadta a Cool Mobil autószerviz elérhetőségét – cool-mobil.hu – , amit én azonnal fel is hívtam és még aznapra kaptam időpontot.

Autószerviz Cool Mobilnál

A Cool Mobil autószerviz egy márka független szerviz, mely abszolút korrekt megfizethető árkategóriában dolgozik. Amit a honlapukon ígérnek az a minőségi szolgáltatás, a gyorsaság és a kedvező ár. Tapasztalataim szerint az összes szempontnak a lehető legmaximálisabban eleget tesznek. Ami az egyik legnagyobb erősségük, hogy nagyon gyorsan végzik a munkájukat, tulajdonképpen ez a fő specialitásuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül végzik el a szervizelést. A cég profilja szerint 16 éve működik és 17 fős csapattal várja az ügyfeleit. Továbbá úgy tartják, hogy 4327 elégedett ügyfelet tudhatnak a hátuk mögött és a 16 év során mindössze 37110 javítást végeztek. 1993 óta áll ügyfelei rendelkezésére a Cool Mobil autószerviz. Céljaik közé tartozik, hogy ügyfeleik számára az időbeosztásukhoz a lehető legmegfelelőbb időpontot tudják választani, ebben nyújt segítséget az online illetve a telefonos időpont foglalás, mely során mikor az ügyfél a helyszínre érkezik már garantáltan várják és azonnal rá és az autója problémájára tudnak összpontosítani, így a várakozást kikerülve jelentős időt lehet megspórolni. A második célkitűzésük, hogy a javításokat szakszerűen és a lehető legrövidebb idő alatt végzik el, továbbá fontos nekik, hogy olyan minőségben végezzék a munkájukat, hogy ne kellejen azután újra autószerelőhöz vinni a kocsit, így a lehető legkevesebbet kellejen azt nélkülözni. Illetve azt állítják, hogy példamutató szakértelemmel és kiszolgálássál emelkedenek ki a többi autószerviz közül. Ezt abszolút alá tudom támasztani tapasztalataim alapján kiváló munkát végeznek, mindezt nagyon gyorsan és maximálisan professzionálisan.

Véleményem szerint nagyon fontos az egy ilyen jellegű szolgáltatás kereteiben, hogy abszolút az ügyfelek kedvébe akarnak járni minden esetben. Számukra egyértelműen az ügyfél az első és az ő elégedettsége a legfontosabb szempont.

Back To Top